Pringles Jalapeno 168gram

40 kr

Artikelnr: 90737 Kategori:

Beskrivning

Pringles Jalapeno 168gram
Betygsätt denna sida

Butiksinformation: Pringles Jalapeno 168gram köper du hos nätbutiken USAGODIS

Om Pringles Chips

Pringles är ett chips, eller mer korrekt ett potatis-snacks från Kellogg’s. Pringles snacks skapades av herr Alexander Liepa från USA. Pringles utmärker sig rejält från andra typiska chips eller potatis snacks då förpackningen är formad som ett rör och chipsen prydligt staplade på varandra. Ett klassiskt Pringles rör innehåller normalt cirka 83 stycken staplade potatischips. Varenda Pringles chip i röret är tillverkat i samma form och storlek vilket gör att de kan staplas på varandra.

Är Pringles ett riktigt Chips?

Nej, Pringles är tekniskt sett inte ett ”Potatis Chips”. Pringles består av endast 42% potatis. Vad är då resten av Pringles utgjort av kan man fråga sig. Utöver potatis så innehåller Pringles majsstärkelse, vegetabilisk olja, rismjöl och en uppsjö av kryddor och smakförstärkare. Pringles innehåller normalt även ett antal konstgjorda smakämnen – något som de fått mycket kritik för genom åren. Själva säger sig Pringles att snacksen är – … en potatischips-produkt där potatis och majsstärkelse steks tillsammans.

Pringles Limited Edition

Pringles finns i massor av olika smaker, och företaget släpper många så kallade begränsade ”Limited Edition” utgåvor. Pringles Limited Edition har alltid ett specifikt tema som ofta är inspirerat från produktens hemland USA i häftiga smaker. Det finns inget sätt att förutse exakt hur länge en Pringles Limited Edition smak finns tillgänglig i handeln, men smaken tas alltid bort efter en viss period för att sedan ersättas av nya smaker i begränsad upplaga.

Kategori: Snacks

Butikens artikelnummer: 90737

Pris: Som alltid är priset 40 kr – så passa på och köp Pringles Jalapeno 168gram för 40 kr hos svenska nätbutiken USAGODIS redan idag!

Mer information

Butik

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Pringles Jalapeno 168gram”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *