Pringles Texas BBQ Sauce 190g

40 kr

Artikelnr: 22907 Kategori:

Beskrivning

Pringles Texas BBQ Sauce 190g
Betygsätt denna sida

Butiksinformation: Pringles Texas BBQ Sauce 190g köper du hos nätbutiken USAGODIS

Pringles Limited Edition Texas BBQ Sauce

Pringles Memphis BBQ & Pringles Texas BBQ Sauce är två av de mest populära Limited Edition smaker av Pringles någonsin, och det är inte så konstigt. Chips blir oavsett tillverkare grymmare när man tillsätter smaken av grillat. Det är den smaken som ger en frihetskänsla, oavsett om du är hemma, picknick eller kanske i bilen. Smaken av söt och saftig amerikansk BBQ hos Pringles Texas BBQ är riktigt häftig och det bara vattnas i munnen när vi tänker på den. Pringles lyckas perfekt fånga den där autentiska Amerikanska BBQ grillsmaken som Memphis gjort sig världskänd för.

Många bra saker kommer från Memphis, bland annat är staden känd för sin musik och att vara hemstad till Elvis Graceland. Memphis grill, s.k. BBQ (även: Barbecue) är dess verkliga anspråk på berömmelse. Pringles Memphis BBQ fångar bluesens humör, The Kings attityd och tillfredsställelsen av en riktigt mastig och god grillkväll.

Tänk på att USA:s BBQ som mycket annat från det landet är ganska söt jämfört med vårt svenska grillkött och så även dessa limited edition BBQ Pringles chips, som har en honungsdoftande, söt syrlig och lite stark smak.

Om Pringles Chips

Pringles är ett chips, eller mer korrekt ett potatis-snacks från Kellogg’s. Pringles snacks skapades av herr Alexander Liepa från USA. Pringles utmärker sig rejält från andra typiska chips eller potatis snacks då förpackningen är formad som ett rör och chipsen prydligt staplade på varandra. Ett klassiskt Pringles rör innehåller normalt cirka 83 stycken staplade potatischips. Varenda Pringles chip i röret är tillverkat i samma form och storlek vilket gör att de kan staplas på varandra.

Är Pringles ett riktigt Chips?

Nej, Pringles är tekniskt sett inte ett ”Potatis Chips”. Pringles består av endast 42% potatis. Vad är då resten av Pringles utgjort av kan man fråga sig. Utöver potatis så innehåller Pringles majsstärkelse, vegetabilisk olja, rismjöl och en uppsjö av kryddor och smakförstärkare. Pringles innehåller normalt även ett antal konstgjorda smakämnen – något som de fått mycket kritik för genom åren. Själva säger sig Pringles att snacksen är – … en potatischips-produkt där potatis och majsstärkelse steks tillsammans.

Pringles Limited Edition

Pringles finns i massor av olika smaker, och företaget släpper många så kallade begränsade ”Limited Edition” utgåvor. Pringles Limited Edition har alltid ett specifikt tema som ofta är inspirerat från produktens hemland USA i häftiga smaker. Det finns inget sätt att förutse exakt hur länge en Pringles Limited Edition smak finns tillgänglig i handeln, men smaken tas alltid bort efter en viss period för att sedan ersättas av nya smaker i begränsad upplaga.

Kategori: Snacks

Butikens artikelnummer: 22907

Pris: Som alltid är priset 40 kr – så passa på och köp Pringles Texas BBQ Sauce 190g för 40 kr hos svenska nätbutiken USAGODIS redan idag!

Mer information

Butik

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Pringles Texas BBQ Sauce 190g”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *